Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Mammahjärtat brister

Publicerad 2021-12-08 11:10:07 i Allmänt, barn och familj, barn och sömn, hatavården, sjukabarn,

 
Efter krig med läkare och otrevliga sköterskor så gick hennes förkylning till halsfluss och 40 graders feber. Jag var till akuted med henne 2 dagar innan och hade dom kollat hennes hals då hade vi förmodligen sluppit denna hemska jävla dipp. Hon hade förmodligen sluppit bli sååå jävla dålig, hon blev så pass hängig och tydliga symptom att jag kunde diagnosisera henne med halsfluss med hjälp av vårdguiden. 
När vi deesutom var ner till läkaren med henne på vårdcentralen så säger dom att halsfluss endast är virus och dom skrev ut antibiotika till henne för en öroninflammation som dom inte kunde se... Det var tur att jag bad om Amimoxillin istället för Kåvepenin, då amimoxillin fick jag reda på sen efter av en barnspecialistsjuksköterska hjälper mot halsfluss. Jag har aldrig varit så besviken på vården som nu, att min lillskrutta som inte ens är två år ska drabbas av ignorans och arogans från läkare. Dom som ska finnas när något är fel, jag kommer att byta vårdcentral. Rekomenderar inte BålstaDoktorn just nu. ..
 
Mammahjärtat brister, att slita häcken av sig och göra allt för sina barn gör man per automatik som förälder. Man sover dålig pga vakna nätter och lyssnande av andning på barnen när dom är sjuka eller väldigt små. Man går upp i mitt i natten för att ge alvedon eller ipren eller värma välling eller ersättning eller bara vatten. Man byter blöjor och söver om. Man bryter sig ner i molikyler och ändå tycker man synd om barnen och inte sig själv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela