Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Hemsk fredag

Publicerad 2017-04-28 21:31:03 i Allmänt, Livsstil, barn och familj,

God kväll, idag är en sådan där dag när ingenting fungerat. Alla rutiner man brukar ha varit som bortblåsta, Milo sov ganska bra i natt men och dagen var väl bra fram till 10.00 när Milo brukar sova igen efter frukost, men idag skulle han givetvis inte sova trots att han var jätte trött. Jag gick runt med honom, jag gungade honom i vagnen, vi la oss i sängen... Ingenting fungerade så efter ungefär en timme så gav jag upp och tryckte i honom lite mat och passade på att baka medan den lilla energin han fick av maten höll. 

Sen började samma visa igen, tillslut så bestämde jag mig för att åka till barkarby och köpa present till min lillebror som fyller år på söndag hur trött än Milo var. Han somnade direkt när vi satte oss i bilen tack och lov, jag körde en omväg så han skulle kunna sova så länge som möjligt. Så istället för 23 min som det brukar ta så tog det 40min, sen åt han lite till och humöret hölls relativt stabilt under en tid. 
När jag betalat han present så började Milos humör svaja igen så då åkte vi hem igen, när han skulle äta middag som vi nu har bytt från bröst till bebismat (det har fungerat ganska bra sen vi började med det) så upptäckte han att han fortfarande kan göra pruttljud med munnen och då blev det extra roligt att göra när man hade mat i munnen givetvis... Ungefär där kände jag "nej nu orkar jag faktiskt inte mer " som grädde på moset så jobbade min sambo över ikväll... 
Vid ungefär 17;30 så gick jag ner med en väldigt trött Milo till sovrummet och satte på en film, han låg och snurrade omkring i våran säng och snackade lite medan jag tittade på filmen och sen ålade han in i min famn och somnade. Så då passade jag på att vila jag med, 20:30 så vaknade han för mat och nu ligger han här i soffan med mig och min sambo, han kommer nog att  somna igen snart då han börjar bli trött igen. 

Bebisskrik kan verkligen göra en galen, jag fick sätta på mig hörlurar för att inte tappa förståndet när han skrek för att han inte ville somna hur trött han än var. Jag är så trött att jag vill kräkas, men inte kan jag somna när jag väl lägger mig och försöker... Ja så kan jag sammanfatta min fredag...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela