Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Magsjuka

Publicerad 2020-04-17 11:32:33 i Allmänt, Livsstil, barn och familj,

Ja men det blev en fantastisk påsk, eller inte. På påskafton skulle vi äta middag hos mina svärföräldrar men Milo kräks 2 gånger på morgonen och sen fick han feber så det blev inte något med det, det kom inga mer symptom så tänkte åh vad skönt att det inte blev mer. 
MEN suprice nattent till måndag bajsar han i sängen, surt som jag vet inte vad. Insåg då jo han är magsjuk. Vi satte på honom en blöja för att han inte skulle behöva bli "inkastad" i duschen mitt i natten typ, sen kräktes han igen när han vaknade och sen bajsade han medan han satt och åt frukost (utan blöja). Han flyger upp och säger att han inte hann springa och kissa, klart det kändes som kiss när det bara rann. Stackarn. 
Han var väldigt påverkad av att vara magsjuk, han brukar inte bli så påverkad men att kräkas och bajsa med jämna mellanrum och inte kunna äta fast föda gjorde att han blev väldigt påverkad och liksom låg. 
 
Efter den dagen började jag må dåligt, blånekade hela dagen tills Filip kom hem. Det var som att så fort kroppen insåg att nu behöver jag inte kämpa mera så var det bara att gå och spy och sen kom febern och frossan. Milo hade piggnat på sig till kvällen, och jag blev sämre. Filip sa att han skulle vara hemma och ta hand om Nova och Milo så jag kunde kurera mig, jag mådde skit hela kvällen och natten men mådde bättre på morgonen men då blev Filip dålig istället. Så det blev jag som hade barnen (men det gick bra). Jag var mest trött och sliten i kroppen men fixade att ha barnen själv i princip hela dagen medan Filip sov. 
Och bästa mamma åkte och handlade fil, yoghurt och proviva åt oss och ställde på trappen. 
 
Nu går vi åt rätt håll, Milo är inne på dag 4 efter sista bajs och jag är inne på dag 3 efter sista kräkning och Filip på dag 2. Nova har klarat sig hitills och hoppas att det förblir så. 
 
igår var jag ute på promenad med Milo, otroligt skönt med luft och slippa sitta inne. Blåste kallt som fan när vi gick hem men det var det värt. Vi började med en cykelpromenad sen gick vi på älgjakt i skogen(detta av att en kompis till mig försökte bryta fokus på sin son som var jätte ledsen för att han fått en pinne i ögat och det enda hon kom på var "titta en älg") 
Sen samlade han pinnar istället för att leta älg, dom var lättare att hitta. Det blev inte en lång promenad ute men vi hann med väldigt mycket. Livet med barn, haha. 
 
Ja så det var en rolig påsk...eller inte... 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela