Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Bakslag

Publicerad 2021-12-28 19:23:31 i Allmänt,

Julledig eller snarare "julledig", att vara hemma med två barn och hund när sambon jobbar är inte att vara ledig och ingen har jag som kan hjälpa mig heller. Känns så fånigt att känna att jag behöver hjälp med mina egna barn men jag är så slut som människa, jag har inga reserver kvar som en normal människa har nu när jag gått in i väggen. I vanliga fall är det "bara" att låta det vara jobbigt ett tag och sen går man tillbaka till det normala men nu finns det ingen extra ork, det första som blir är att humöret sviker och sen är det bara ångest och sova som är kvar...Så himla trist men sant. 
 
Medan jag sitter här i soffan och försöker få ordning på psyket så tänker jag samtidigt att vi behöver handla , exakt vad jag absolut inte borde göra just nu. Att känna att jag behöver göra fler saker eller att ens planera något över huvudtaget.
samtidigt som det blir att åka och handla med barnen i morgon då för att ingen annan tar tag i det här hemma då... så life is great....eller inte... så svårt att känna att man inte gnäller eller klagar när man mår dåligt för när det känns skit så känns det SKIT. Det är otroligt svårt att komma överrens med känslan eller ens acceptera känslan av att det är tungt men att man inte måste agera ef

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela