Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Barn och mobiler

Publicerad 2018-12-02 15:24:44 i Allmänt, Livsstil, barn och familj,

Innan jag skaffade barn sa jag att jag aldrig skulle använda mobilen till "barnpassning", när man är och handlar tex. Min uppfattning var lata föräldrar (vilket det fortfarande finns), idag var vi på julmarknad först i Sigtuna och sen Steninge. Det är inte en optimal milö för en 2 åring, första julmarknaden gick bra både att gå och titta och sen äta mat. Sen andra julmarknaden så hade han tröttnat, vilket inte är så konstigt.
Han ville springa omkring vilket inte är konstigt för en 2 åring men han ålade sig ur vagnen och skrek när man satte tillbaka honom, ja då fick han låna min sambos telefon och titta på sitt favorit program. Han fick en stund att lämna allt runt omkring och vi fick en stund att kunna prata med min pappa och hans sambo i lugn och ro. 

Även när jag har varit själv och behövt handla fast han varit trött och det inte är helt optimalt att åka och handla så har han fått sitta i kundvagnen och tittat på en film för att handlingen ska gå så smärtfritt som möjligt för oss båda, sen är det absolut inte en varje gång vi handlar när han för sitta med mobilen. Men vid dom stunder när han inte orkar och man själv inte orkar så är det tyvärr ganska skönt att kunna sätta på något som han vill titta på för att kunna fullfölja vad det nu är man håller på med såsom handling eller få dricka upp kaffet medans det är varmt. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela