Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Baby number 2 on the way.

Publicerad 2019-12-12 20:09:00 i Allmänt,

 
Baby number 2 on The way, vecka 33. Det har varit en spännande graviditet, klart mer krävande än när jag väntade Milo.
Jag plussade inte fören vecka 6 denna gång, helt negativa tester fram till vecka 6. Med milo var dom negativa fram till vecka 5. Ingen aning om vad det beror på. MEN slapp kräkveckorna denna gång, ja jag har mått illa och ganska mycket från och till men har ändå varit hanterbart tack vare tuggummi. Himla skön och lätt lösning, tugga tuggummi i princip hela tiden under semestern i Spanien, drt gjorde att jag kunde vara med på typ allt vi gjorde och äta det jag ville. 
 
Jag har heller inte kunnat dölja graviditeten från typ vecka 12 för då började drt synas på magen så fort jag hade lite tighta kläder (vilket jag iprincip alltid har) men drt var mest roligt. Så får man vara gravid från början liksom. 
Jag har haft foglossning sen vecka 8, rätt extremt från vecka 16 har jag för mig. Har fått gå hos en kiropraktor en gång i veckan, till var 10e dag för att ens kunna jobba. 
Jag gick ner i tid rätt fort på jobbet, hade hoppats på att få jobba heltid fram till vecka 32 när man kan gå av för graviditetspenning men gick ner till 75% rätt fort. Den fick jag gå ner till 50%, men rätt skönt att jag har kunnat jobba (igenom rätt extrem smärta vissa dagar) vecka 32 ut.
Nu har jag klivit av för graviditetspenning, mycket blandade känslor. Det är både stress att inte kunna jobba samt skönt att få vila kroppen.
 
Just nu är foglossningen bättre, nästan "bara" ont i ryggen och höfterna och magen känns tung som bly ungefär. Men jag tycker ändå att det känns okej baserat på hur fruktansvärt skit jag har haft. 
 
Gjorde en sån där fantastisk tabbe att jag gick ut och krattade löv med Milo som nu är 3 år. Det tog några dagar innan man ens kände sig som en antydan till människa igen, en annan var stt gå i några timmar i ett köp centrum, drt var också inte riktigt mitt smartaste beslut. 
Kan också meddela att hoppa i vattenpölar på jobbet var inte heller en bra idé, herregud vad ont i ryggen jag hade sen. 
 
Liten sammanfattning av denna graviditet fram till nu. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela