Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

5 månader

Publicerad 2017-03-20 15:26:20 i Allmänt,

Våran älskade lilla Milo är 5 månader nu, hans favoritleksak är just nu en blå bakbunke. Tur att man har massor av leksaker till honom, hade ju inte köpt något om vi vetat att köksredskap går lika bra, haha! Som tur är så har vi fått det mesta. 
Den tuffa utveklingsfasen är ÄNTLIGEN över, Nu är han lugn och harmonisk. Han sitter även nästan helt utan problem, börjar förstå att han kan ta emot sig med armarna när balansen sviker. Vilket vi tycker är skönt och Milo tycker är roligt då han inte tycker om att ligga ner, nu kan han sitta i soffan i sitt hemmasydda babynest (så han inte ramlar ner från soffan) och leka med sin älskade bakbunke medan jag tittar på tv och bloggar. 
 
Vi skulle idag har gått ner till Öppnis, jag vaknade dock med ont i halsen och lillknodden hade en temp på 37.8 så beslutade att vi stannar hemma och försöker gå senare i veckan istället. Jag tycker att det har varit svårt att veta NÄR man ska gå till öppna förskolan då det är så mycket hets över bakterier och allt sånt, men efter att ha umgåts med vänners barn som är födda samma år så har jag märkt att Milo nu är redo, han tycker om att träffa andra barn. Så nu ska vi försöka oss på öppnis och även babysim senare. Vore ju skönt om han inte var rädd för vatten på gott och ont då vi har sjötomt på landet. Nä nu ska vi busa lite! 
 
Ha en trevlig eftermiddag!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela