Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

update!

Publicerad 2017-02-28 19:45:15 i Allmänt,

 
Liten update från mig och lilleskrutt! 
Idag har vi haft fullt upp, i förmiddags kom Milos farmor och då började vi med en promenad i det dystra vädret i lite över en halvtimme. Lagom nerkyld när vi kom tillbaka, men jäklar vad skönt det känns när man faktiskt gått en promenad trots att vädret är otroligt tråkigt. Men en kopp kaffe på det och bus med lillkorven så hade man värmen på topp igen, lagom tills dess kom Milos mormor så det blev kvalitetstid med "tanterna". Milo sov ganska gott när båda åkt hem, inte lätt att få så mycket gos och kärlek och vara så liten. 
 
Det har varit tufft under en tid nu, det är en stor utvecklingsfas mellan att dom är 14-19 veckor vilket leder till att dom sover lite mindre och är ganska labila. Men man får ta dag för dag och sen försöka få så mycket avlastning som möjligt när ens partner kommer hem, och ibland ringa efter min mamma så hon får ta honom en liten stund så jag kan slappna av lite på dagarna. 
Milo sover inte så mycket på dagarna, sover som längst 25min och som kortast 15min vilket gör att jag väldigt sällan inner slappna av under dagen när jag är själv. Lunch är bara att glömma om man inte hetsäter, då får man slänga i sig en kopp kaffe och rota fram lite socker i godislådan. Inte jätte hälsosamt men man måste få i sig något och de dagar som Milo är riktigt labil finns det inte utrymme att äta. Det känns som att den fasen är påväg att gå över då han känns lite mer stabil nu, inte lika gnälligt och kan ligga i sitt babygym och sitter gärna i sin stol och busar eller äter med mig. Nu ska vi gosa lite innan det är dags att sova för honom!
 
Ha en trevlig kväll!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela