Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Preggo vecka 34

Publicerad 2016-08-29 16:27:21 i Allmänt,

God eftermiddag! 
Då var enkelheten att vara gravid över, förvärkar och sammandragning och tryck på nerven mellan benen. Jajamen super mysigt, igår fick jag ta två alvedon och använda vetekudden för att ens kunna ta mig ner till duschen. Efter en varm dusch så var det nästan borta men fortfarande väldigt öm och fick ligga med en kudde mellan knäna för att minska trycket mot bebisens huvud mot mitt blygdben. 
Hur mysigt det än må låta så är det tydligen fullt normalt när man kommit så långt i graviditeten, det finns ju dessutom dom som får det tidigare så ska väl vara tacksam över att det kom nu och inte tidigare. Men Men. 
 
Lite mindre än 6 veckor kvar och jag börjar känna mig ganska färig med att vara gravid, tycker att han kan ta och komma ut nu. Det skulle inte förvåna mig om han inte kommer ut när han är beräknad, läste någonstans att endast 4,5% av alla barn som föds kommer på beräknad dag. Ingen aning om hur sant det är men då kan man ju räknad med att man går över tiden om man går efter den statistiken. 
 
ha en fortsatt trevlig dag trots det dåliga vädret

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela