Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Bröllopsmässan

Publicerad 2019-02-24 16:17:56 i Allmänt, Livsstil,


Idag gjorde jag något roligt, jag var på bröllopsmässa i Älvsjö med en kompis. Vi har inte satt något datum än men som kvinna har väl nästan alla en dröm eller vision om att gifta sig, man drömmer sig bort på en gång. 

Alla ringar man kunde titta på och prova för att se vad som passade med den förlovningsring man har. Det fanns inte jätte mycket klänningar men jag blev kär i klänningen på bilden, det var inte jätte dyr och hade vi satt ett datum hade jag köpt den, tror jag. Nu längtar man ju lite till efter att få gifta sig, men kul att få titta och drömma sig bort och få lite tankar och idéer på hur man kan tänka sig att ha det eller hur man absolut inte vill ha det.

Det skummaste som hände idag var en kvinna som kom fram med prover, jag frågade vad det var och kvinnan svara kräm för torra slemhinnor eller svamp i ubderlivet haha. Tackade  nej, då kom hon med nästa acne eller herpes då kunde jag inte låta bli jag skrattade till och sa nej. Det finns säkert kvinnor som blir jätte tacksamma för att hon stod där och delade ut krämer men man blev ju rätt chockad, är på bröllopsmässa så man hade kanske väntat mig krämer om lyster i huden eller liknande och kanske inget för ubderlivet. Hon beskrev det som ett skönt skum hehe. 
Sen var det många som trodde att jag och min kompis skulle gifta oss med varandra så det var ju ganska roande. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela