Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Slutspurten

Publicerad 2020-01-24 11:37:45 i Allmänt, barn och familj, graviditet,

Så, vecka 38+ nånting. lite mindre än 10 dagar kvar till beräknad förlossnings datum. 
Precis som förra gången, så är jag sjukt sugen på kladdkakssmet och kakor och bullar, så allt i fikaväg. Sista veckorna jag väntade Milo satt jag och åt kladdkakssmet eller kladdkaka i soffan, märkligt att jag inte gick upp mer än vad jag gjorde. 
 
I BB- väskan har juag packat ner ballerina orginal och gott och blandat, gott och blandat var något jag var jätte sugen på när jag var påväg in på förlossningen med Milo. Så tänkte att det kanske blir sugen på det denna gång också och då har jag det packat i alla fall. 
 
Dock har jag blivit förkyld, en potientiell bihåleinflammation. Gick igenom min statestik på bihåleinflammationer på vårdguiden och tydligen så har jag det 3 ggr om året i samma månder, lite märkligt att jag får det nu när jag inte jobbar men men. Så nu sover jag lika illa som innan fast av andra skäl, men snart är det förhoppningsvis över både med graviditet och med förkylning. Som tur är kan jag äta mina slemlösande och ta min nässprej för bihålorna även om jag är gravid annars hade det blivit en spännande förlossning troligen. Vilket det fortfarande kan bli i och för sig eftersom jag fortfarande är gravid. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela