Lifeoffia.blogg.se

Tvåbarnsmamma och förskolepedagog och utmattningssyndrom.

Bihåleinflammation

Publicerad 2019-04-03 12:56:11 i Allmänt,

Tog mig i kragen idag och åkte ner till lättakuten nere på vårdcentralen idag efter att jag lämnat sonen på förskolan, första dagen med antibiotika. Det verkar gå bra hitills, dom har inte ringt i alla fall sen undrar jag om dom faktiskt ringer mig om det är något eller om dom tänker att han har ändå en så kort dag...vilket dom gjort förut... 
 
Jag träffade i alla fall sköterskan först som ville att jag skulle ta avsvällande och avvakta men ångrade sig sen och sa att jag kanske borde träffa en läkare i alla fall, fick dock en ny kortizonnässprej och avsvällande tabletter utskrivna så nu börjar nästa kur med nya medel så hoppas jag att det ger med sig så jag kan jobba istället för att ligga hemma med huvudet fullt med snor.. Inga större ändringar i läkemedelsväg än vad jag tog innan, blev dock lite nervös när läkaren inte visste vad Sinupret Forte var för något när apoteket säljer det som rekomendationer vid bihåleinflammation. 
 
Har varit själv idag och det gick ungefär efter att jag varit hos vårdcentralen i 1,5 timme så saknade jag lillplutten, men blir ju himla konstigt om jag hämtar honom mitt i lunchen. så bara att bita ihop, han borde vakna snart så kan hämta honom då. Alltid när man är hemma med honom i några dagar så saknar man honom extra mycket och tycker att det är jobbigt att lämna på förskolan istället för att ha honom hos sig.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela